INDIA ROTI ROOM AMSTERDAM

INDIA ROTI ROOM AMSTERDAM De specialist sinds 1994

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2438 beoordelingen
30 sep 2020 om 23:10 Hele saaie roti
26 sep 2020 om 23:42 Super lekker zoals altijd!! Zeker een aanrader
26 sep 2020 om 20:10 Het eten viel op een of andere manier erg tegen. Weinig (Indiase) smaak! Pulao leek meer op gewone rijst en biryani was echt een lachertje. Bezorging was top!
23 sep 2020 om 10:44 Onze ervaringen met India Roti Room zijn heel positief, maar deze keer werd het eten 23 minuten VOOR de aangegeven tijd bezorgd, toen een van ons er nog niet was. Verder heel blij mee!
21 sep 2020 om 7:49 Heel lekker eten. Alleen had ik ook nog papperdam besteld maar die zat er helaas niet bij.
12 sep 2020 om 21:07 De roti is heel erg lekker! De bezorgtijd was ietsje langer dan aangegeven maar de bezorger was vriendelijk en het eten goed. Erg tevreden.
12 sep 2020 om 19:52 Super lekker! Alles was goed warm
11 sep 2020 om 22:17 Eten smaakte goed. Ik miste alleen de frisdrank. Volgens Thuisbezorgd krijg je er drinken bij maar volgens de bezorger krijg je die alleen als je via hun eigen website besteld. Dus duidelijkheid is wel handig op de site.
9 sep 2020 om 8:18 Fast delivery and nice food!
7 sep 2020 om 20:22 Smaakte weer lekker
7 sep 2020 om 19:29 Saag paneer was heerlijk. Niet eerder gehad. Bezorging was ook snel
7 sep 2020 om 17:13 zoals ik het gewend bent. top!