INDIA ROTI ROOM AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2852 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij India Roti Room Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 23:28 Eten lekker helaas was het eten te koud
3 apr 2024 om 21:38 Vaker gegeten in het restaurant, altijd lekker. Maar de butter chicken die ik vandaag heb besteld was veel minder lekker dan ik gewend ben.
2 apr 2024 om 20:38 Snel en goed als altijd!
27 mrt 2024 om 21:59 Het eten was heerlijk en de bezorgtijd was ruim op tijd
22 mrt 2024 om 19:41 zooooo lekker
10 mrt 2024 om 15:49 Het eten kwam snel aan, eten smaakte goed, hele vieze na smaak en geur. Wat het eten oneetbaar maakte. chicken tiki massala heel aangebrand. Rijst smaakte en zag er droog uit bijna als restjes. Ik ga hier niet meer bestellen.
20 feb 2024 om 23:50 Bestelde hier een paar jaar geleden vaak, maar weet nu weer waarom ik toen gestopt ben. Echt niet goed, weinig smaak en kruiden, het proeft niet vers gemaakt. Alles erg slap. Herkende nergens de klassieke gerechten. Zonde!
18 feb 2024 om 19:13 Lamb Tikka smaakte muf en taai. Droge hap met extra pulao rijst die ik niet eens heb besteld. Jammer. Paar jaar geleden altijd lekker nu lijkt het voor mij eten met weinig repsect past niet bij Indiaase cultuur
14 feb 2024 om 21:30 Thankyou for the great food.
13 feb 2024 om 22:34 Great food
12 feb 2024 om 0:32 Niet al te best, erg jammer.
10 feb 2024 om 23:45 Amazing as always